Ana içeriğe atla

Epic Games de bu hafta 2 adet ücretsiz oyun var Deus Ex - Mankind Divided , The Bridge

 Epic Games de bu hafta 2 adet ücretsiz oyun var Deus Ex - Mankind Divided , The Bridge    oyunlarımız:    1 - Deus Ex - Mankind Divided Deus Ex: Mankind Divided, seçimlerinizin kalıcı sonuçlara yol açtığı bir siberpunk aksiyon RPG'sidir. İnsanlığın geleceğini kontrol altına almak için komplo kuran karanlık bir grup olan Illuminati'yi devirmeyi amaçlayan, güçlendirilmiş gizli bir ajan olan Adam Jensen olarak oynuyorsunuz. Epic games hesabınıza ücretsiz olarak eklemek için tıklayın 2 - The Bridge The Bridge oyuncularını fizik ve perspektif kavramları hakkındaki ön yargılarını yeniden değerlendirmeye zorlayan bir bulmaca oyunu. Escher'in Isaac Newton ile bir araya gelmesi gibi bir durum. İmkansız mimari içerisinde gezerken tavanı zemin yapmak için yerçekimini değiştir. Epic games hesabınıza ücretsiz olarak eklemek için tıklayın

Ücretsiz Steam Game Key Alma Yöntemi Tremor Games

Ücretsiz Steam Game Key Alma Yöntemi

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere ücretsiz olarak Steam’dan oyun nasıl alınır onu anlatacağım.

Özetle anlatayım bi sonra detaya gireceğim arkadaşlar.

Öncelikle vereceğim siteye üye olmalısınız ve bu üyeliğiniz boyunca çeşitli görevler, anketler yapara ve oyunlar oynayarak puan biriktirecek ve bu puanlarla da Steam ve benzeri oyun platformlarından ücretsiz oyunlar alıp oynayabileceksiniz.

Detaylı anlatmak gerekirse;

Sitemizin adı TremorGames.


Peki Nedir Bu Tremor Games ?

Tremor Games kuruluş olarak aslında bünyesinde barındırdığı oyunları insanlara oynatan ve bu oyunların esnasındaki çıkan reklamlar ile gelir sağlamaya çalışan ve bu geliri de kullanıcıları ile paylaşan bir kuruluştur. Yani hem eğlenip hem de para ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Para derken şu anda kullanıcılara para dağıtılmıyor ama kazandığınız puanlar ile çeşitli sitelerde kullanabileceğiniz hediye çekleri alabilirsiniz.

Birkaç örnek vereyim…

            Steam da kullanabileceğiniz 5  10  20  50 dolar hediye çekleri ve yine Steam da kullanabileceğiniz oyun aktivasyon kodları, çeşitli kartlar ve hediye oyunlar.
Sony Playstation PSP'de kullanabileceğiniz yine 20 ve 50 dolarlık hediye çekleri
Amazon da alış veriş yaparken kullanabileceğiniz çeşitli tutarlarda hediye çekleri
Dominos Pizza dan pizza sipariş verirken kullanabileceğiniz hediye kuponları
Leage of Lagends da 10 dolarlık  veya çeşitli puan türlerinde kullanabileceğiniz hediye çekleri
Xbox kullanıcıları için oyun indirmek için kullanabilecekleri hediye çekleri ve çeşitli miktarlarda puanlar.
Wow da 30 dolarlık Wow gold ve çeşitli sürelerde kullanım hakları
Ve burada sayamadığım birçok yerde kullanılabilecek hediye çekleri mevcut sitede…



Peki Başka neler kazanabilirsiniz..

Öncelikle Steam kullanıcıları için Steam’dan oyun indirmek için aktivasyon kodları, hediye çekleri, Steam ifadeleri, Steam trading kartları, Steam hediye çekleri ve birçok yeni hediye gün geçtikçe eklenmektedir. Aldığınız Steam oyunları bazen gift şeklinde bazen de aktivasyon kodu şeklinde size verilmektedir.

TF2 İtemler, Dota 2 İtemler, Bitcoins, CS:GO, EBook Kitaplar, Oyun İçi İtemler, Duvar Kağıtları, ve birçok ödül…


Steam Dışında yine online oyun indirme platformları mevcuttur ve onların da oyunları kazandığınız bu puanlar karşılığında sitede dağıtılmaktadır. Bu platformlara örnek vermek gerekirse..

Desura Game, Uplay Game, Shinyloot Game

Sitede Türkçe forum mevcut arkadaşlar oradan tüm soru ve sorunlarınızı Türk moderatör arkadaşlara sorabilirsiniz. Moderatörler ve diğer kullanıcı arkadaşlar her sorunuza ellerinden geldikçe cevap vermeye çalışmaktalar.

Birazda siteye nasıl kayıt olunur ve sitede nasıl puan ( Tremor Coins) kazanılır onlardan bahsedeyim..




Arkadaşlar resimlerle anlatacağım nasıl üye olacağınızı o yüzden korkmanıza gerek yok resimleri sırası ile takip ederseniz kolaylıkla kayıt olabilirsiniz..

İlk resimde daire içerisine aldığım üç yerden herhangi birtanesine basark kayıt sayfasına geçiyoruz öncelikle…


  
Kayıt için tıkladıktan sonra ikinci resimdeki sayfa çıkacak önümüze sırası ile yazıyorum yine resim üzerinde de görebilirsiniz nasıl kayıt olacağınızı..

Öncelikle söyleyeyim üyelik kesinlikle ücretsiz!!!

İkinci resimde de görebileceğiniz gibi

1 Numaralı yere Kullanıcı Adınızı Yazacaksınız
2 Numaralı Yere Şifrenizi Gireceksiniz
3 Numaralı Yere Şifrenizi Tekrar Gireceksiniz
4 Numaralı Yere E-Mail Adresinizi Gireceksiniz ( Mail onayı gelecek mail doğru olsun!!! )
5 Numaralı Yere Doğum Tarihinizi Gireceksiniz  Format Olarak  Gün/Ay/Yıl Olarak Girmelisiniz.
6 Numaralı Yerde Cinsiyet Seçeceksiniz Male ( Erkek )  Female ( Kadın )
7 Numaralı yerde Üyelik sözleşmesi var üye olmak için kabul etmek zorundasınız okumak için Listed Here yazan yere tıklayarak okuyabilirsiniz..
8 Numaralı yerdeki şıkkı dilerseniz kaldırabilirsiniz ama kaldırırsanız 20 puan geriden başlıyorsunuz çünkü oradaki şık site haberlerinin mailinize gelmesini engelliyor ve mail gelmezse o 20 puan verilmiyor burada tercih size kalmış…
9 Numaralı yere ise sadece tıklıyoruz ve kayıt işlemimiz tamamlanmış oluyor..



Siteye giriş yaptığınızda ekran aşağıdaki resimdeki gibi olacak arkadaşlar…

Puan kazanma işlemine başlıyoruz… Bunun için sitede birkaç yöntem mevcut fakat Türkiye için bunlardan bazıları kapalı nedeni iste vaktiyle Türk kullanıcıların yaptıkları hile ve haksız kazançlar olarak gösterilmekte. Türkler için kapalı yöntemi resimde siyah ile daire içine aldım. Site Admini bu konuda çalışma yaptıklarını ve çalışmaları bittiğinde tüm ülkelere tüm kazanç yöntemlerini açacaklarını söylüyorlar dileriz en kısa sürede açılır…

Şimdi aşağıdaki resimdeki kırmızı yuvarlağa aldığım yere yani Get Coins yazan yere tıklıyoruz..



Açılan sayfa Aşağıdaki resimdeki gibi olacak ve orada siyah daire içine aldığım tüm sitelerden coins kazanmanız mümkün…

Coins kazanmak için ülkemize oyun oynayarak coins kazanma şimdilik maalesef kapalı bu yüzden bu sitelerden birinden kazanacağız bu sitelerden coins kazanmak için çeşitli görevler alacağız ve tamamladıkça karşılığı olan puanları alarak dilediğimiz ödüle kolayca sahip olabileceğiz..

Görevlere gelince bunlar genelde anket, çeşitli program kurulumu, ücret karşılığı çeşitli sitelere kayıt olarak ve en çok da çeşitli oyun sitelerine kayıt olup oradaki yeterli seviyelere gelerek bitiriliyor. Genelde bunlarla coins kazanılır..  Fakat resimde kırmızı daire içerisine aldığım yer başta olmak üzere tüm sitelerde video izleyerek de coins kazanabilirsiniz. Video dışında benim favorim olan yeşil daire içerisine aldığım task kısmıdır ve güzel bir taksa denk geldiğinizde günde 10 bin coins bile kazanabilirsiniz.. 5. resime bakarak bunu görebilirsiniz dakikalar içerisinde ne kadar çok puan kazanılabiliyor bakın..







Kazandığımız Coinsleri nasıl kullanacağız ?

Aşağıdaki Yani 6. resimde kırmızı daire içerisine aldığım yere sitenin her yerinden tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yine altıncı resimde siyah daire içerisine aldığım yerden almak istediğiniz ödül ile ilgili kategoriyi seçerek alabileceğiniz oyun ve hediyelerin stoklarına bakabilir ve yeterli coinsiniz varsa alabilirsiniz..



Kategorilerden Görseller…





 Free Steam Games



Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni ve Ücretsiz DogeCoin Kasma Yöntemi

 İçerisinde yüzlerce kazanç yöntemi olan bu sitede ilk olarak bilmemiz gereken şey sitede kazançlarımız coins olarak birikiyor sonra bu coinsleri dolara çevirip minimum 3 dolar olduğunda ise çekim talebi gönderebiliyoruz. Şu anki kurla 10.000 coins 1 dolara denk gelmekte sitede. Üye Olmak İçin Tıkla. kazanç yöntemlerine kısaca değinecek olursak 1. Faucet: her saatte bir kere çevirim yaparak şansınıza çıkan coinler hesabınıza işliyor eğer şansıysanız şu ara 500.000 coinse kadar çıkma ihtimali var o da 50 usd yapıyor bilginize. 2. Hepimizin bir sürü siteden aşina olduğu anket çözmek. Anket çözerek de binlerce coins biriktirebilirsiniz şu ara günde 20-30 bin coins biriktiriyorum ben sadece anketlerden. Şu anki bakiyeme aşağıdaki resimden ulaşabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıkla. 3. En güzel özelliklerden birisi ise chatte aktif olarak rain yani yağmurdan bir sürü puan biriktirebilirsiniz. yapmanız gereken kurallar chat kısmında yazmaktadır. 4. PTC yine çoğu siteden bildiğimiz reklam izleyere

Anket çözerek ücretsiz steam key kodları alma

 Yeni sitemiz ile ücretsiz anketler çözerek, oyun indirip oynayarak, uygulama indirerek, veya arkadaşlarınızı davet ederek puanlar kasabilir kastığınız puanlar ile de ücretsiz steam kodları, hediye kartları, oyun coinleri, mastercard paraları, google play kuponları gibi bir sürü hediyeye sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gerek aşağıdaki linkten kayıt olup görevleri yapmaya başlamanız. Üye olmak İçin Tıklayın

Steam Ücretsiz Oyunları Bulma ve Yükleme Nasıl Yapılır?

Steam herkesin bildiği gibi büyük bir oyun platformu ve bu büyük platformda bazı oyun geliştiricileri oyunlarını ücretsiz sunmaktadır. Bu yazımda sizlere steam'daki  ücretsiz oyunları günlük nasıl takip edebileceğinizi ve beğendiğiniz oyunları nasıl kura bileceğinizi resimli anlatım yaparak göstereceğim. Bu yazı ile neler öğreneceksiniz; Steam'daki ücretsiz oyunlar nasıl takip edilir? Steam'daki ücretsiz oyunlar nasıl yüklenir? Steam'daki ücretsiz oyunlar nerededir? İlk olarak steam'a giriş yaparak steam programını bilgisayarınıza girmiş olmanız gerekmektedir. Programı kurup giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran gelecektir. Hemen bu ekranda iken alttaki resimdeki gibi MAĞAZA sekmesinden   ÖNE ÇIKANLAR sekmesine tıklıyoruz ve ücretsiz oyunların listesine gitmek için bir sekme daha yaklaşmış oluyoruz. Çıkan ekranda Oyunlar sekmesine gelip Oynaması Ücretsiz seçeneğine tıklıyoruz.  Oynaması ücretsiz oyunlar